SHERBIMET TONA

Historiku

Objektivat dhe vizioni

INFORMACIONE DITORE

Lidhje te shpejta

 

Kontakt

  • Adresa: Lagjia nr 4, rruga “Mithat Hoxha”, Sarande.
  • Numer Tel.: +355692073215
  • Email: portidetarsarande@gmail.com
© Copyright 2024 Saranda Port
sqAlbanian
Scroll to Top